Klantwaarderingen

Rianne is inhoudelijk zeer goed op de hoogte van alles dat met personeel en personen te maken heeft. Afspraken komt ze na tot zelfs een stukje er boven op. Ons personeel is te spreken over haar aanwezigheid. Rianne heeft hen bij verschillende vraagstukken met gepaste uitleg kunnen voorzien van antwoorden. Een dikke pluim voor haar.”
Jan Heus – Schildersbedrijf Borremans

“HR@heart vraagbaak en waardevolle samenwerkingspartner”.
Medio 2016 hebben wij HR@heart benaderd voor het upgraden van onze verouderde beoordelingsformulieren en ons inmiddels gedateerde personeelshandboek. Dankzij de vakkundige begeleiding van Rianne is de manier van beoordelen van de medewerkers sterk verbeterd en is het personeelshandboek volledig up to date en in lijn met de huidige wet- en regelgeving.

Daarnaast begeleidt Rianne de personeelsbeoordelingsgesprekken, inclusief de daarbij behorende voorbereidingsgesprekken met de directie, en verzorgt ze voor ons, daar waar nodig, coaching gesprekken als ook de begeleiding bij verzuim- en re-integratietrajecten.

Het hoge niveau aan kennis en expertise in combinatie met de persoonlijke betrokkenheid maakt dat HR@heart voor ons en onze cliënten de vraagbaak voor onze HR-vraagstukken is als ook een zeer waardevolle samenwerkingspartner.
Wim Hoogduin en Marco van Galen – Directie Hoogduin Advies

“Rianne is als coach betrokken, doortastend en kritisch. Met haar vermogen emoties te lezen kan ze de vinger op de zere plek leggen en je tot verhelderende inzichten brengen. Zij heeft mij enorm geholpen, waardoor ik nu zelfverzekerder ben, zowel in mijn werk als privé .”
Sandra – Coachee